Hoe kies je een gokkast om te spelen

Hou je van hoge inzet? Als je een echte high roller bent, moet je gaan voor de spellen met de hoogste RTP, die je de beste kansen op winst zullen geven.

Als je graag de Slot van je favoriete series of films speelt… Kies dan rechtstreeks een titel en hou geen rekening met de uitbetalingsfrequentie (volatiliteit) of het al dan niet een progressief jackpotspel is.

Volatiliteit en RTP?

Dit zijn twee van de meest voorkomende termen als het gaat om uit te leggen hoe een online gokautomaat werkt. Beide termen houden rechtstreeks verband met de prijzen die een gokautomaat uitdeelt, de winsten van het casino, de winsten van de speler en de frequentie van het uitdelen van prijzen, alsmede de bedragen die worden uitbetaald.

Laten we dit eens in detail bekijken:

Wat is RTP

De RTP (Return To Player) is het rendement op de winst van de speler in een van de online gokkasten. Dit OTO wordt uitgedrukt in procenten, gewoonlijk tussen 95% en 98%. Dit betekent dat voor elke £100 die op die machine is ingezet, de spelers tot £95/98 hebben kunnen “terugwinnen”.

Wat is volatiliteit

In een online Slot, is dit het risico van weddenschappen dat het heeft. De volatiliteit van een slot wordt onderverdeeld in drie hoofdgroepen: laag, gemiddeld en hoog. Hoge volatiliteit is wanneer het gokkastspel zelden prijzen uitdeelt, maar wanneer het dat doet, zijn de winsten groot. Lage volatiliteit is wanneer de gokkast zeer vaak prijzen uitdeelt, maar het bedrag dat ze uitdeelt laag is. Middelmatige volatiliteit zou het midden houden tussen het bovenstaande. *Als anekdotisch feit, het zijn meestal de klassieke machines of die met minder verschillende betaallijnen die een lagere volatiliteit hebben. En die met een groter aantal verschillende uitbetalingscombinaties en een hogere grafische kwaliteit hebben een hogere volatiliteit (minder vaak, maar hogere prijzen in termen van de uitgekeerde bedragen).