Wat is een jackpot en wat zijn de verschillende soorten jackpots?

JackPot

Een jackpot is de maximale prijs die een slot aan een speler kan geven. Om het te krijgen moet je kijken of de slot een jackpot heeft die hoger is dan de maximum uitbetaling van dat spel. Vanaf daar is het een kwestie van geluk, want je moet de jackpot-symbolen op dezelfde lijn van het spel zien te krijgen. Als het je lukt om deze symbolen te krijgen, zul je beloond worden.

Maar wees voorzichtig, we hebben ander goed nieuws voor je, want er zijn twee soorten jackpots waar je naar kunt streven:

    Vaste Jackpot: Dit zijn jackpots waarbij het bedrag in het spel niet varieert. Dit bedrag zal altijd hetzelfde blijven, ongeacht of je meer keren speelt.

    Progressieve Jackpot: Dit zijn de opgebouwde prijzen die meer en meer kunnen groeien. Deze jackpots zullen groeien volgens een percentage van het bedrag dat je blijft spelen in deze slot, dus hou een oogje op dit soort jackpots!

Maar je vraagt je misschien af op welke gokkasten ik deze beroemde Jackpots kan vinden? Let goed op en vergeet deze spelletjes niet:

    Age of the Gods God of Storms en Age of The Gods Mighty Midas: De mythische saga van de goden waar je kunt genieten van de verschillende spellen en één van de grote prijzen kunt winnen.

    Gladiator Road to Rome: Een episch avontuur waarin de ultieme strijder glorie zal zoeken op Romeins grondgebied.

    Jackpot Bells: Een spectaculaire slot die u kan doen winnen met zijn mix van smaken en vruchten van alle kleuren.

    Pharaohs Treasure Deluxe: Ancient Egypt heeft niet alleen grote farao’s, het heeft iets veel groters, en dat is een progressieve jackpot.

    Jackpot Giant: Als we het over reuzen hebben, is deze jackpot één van de grootste en dat is allemaal te danken aan het feit dat hij bewaakt wordt door een man die behoorlijk groot is.